Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Helixcat.com va començar.  

L' any 2001 a Puigpelat, a l’explotació de Cal Barretes, dins un programa d’auto empresa amb el suport de la cambra de comerç de Valls com una alternativa a la forta crisis del sector de la fruita seca, posteriorment com d’incorporació de un pla de jove agricultor amb la col·laboració de departament d’agricultura ramaderia i pesca, també amb la col·laboració de l’escola de capacitació agrària d’Alfarràs, departament sanitat vegetal de Tarragona, www.ccpae.org Barcelona i col·laboradors d’altres explotacions associades dins l’associació de productor de cargols de Catalunya i amics que han col·laborat donant suport tècnic, fent d’ Helixcat.com,scp un referent dins del seu sector a nivell mundial a nivell de divulgació i tecnificació. 

La capacitació estat adquirida a França, Itàlia i España, sent aquets països el màxims consumidors i productors de cargols. Això afavoreix el desenvolupament Tècnic d’un programa d’helicicultura sostenible aplicat professionalment en l'àmbit español, sense descartar la globalització en la que estem immersos.

La nostra filosofia es basa en produir un producte de qualitat i plenament ecològic, fent de l’activitat helicicola , rentable i productiva. Per tant el nostre primer objectiu es capacitar adequadament al futur helicicultors a traves de formacions reglades, sabent que l’ improvisació en aqueta activitat representa un perill i un seguit de riscos que es poden evitar, traduint-ne amb una major professionalitat.  

 . En el transcurs de la nostra experiència han aparegut moltes preguntes y dubtes, i no sempre hem trobat totes las respostes. El camp dels sers vius encara no es matemàtic i sí de probabilitats, tenint l’impuls emprenedor que volem traslladar a tots els futurs helicicultors.

Error
  • Error carregant les dades del canal electrònic

Investigació

on . Posted in Frontpage Blog

Investigació : Seguim treballat amb diferents especies de cargols comestibles com la chapa (Iberus gualterianus gualterianus) o el cargol gegant Africa (Achatina fulica) .

Visites Tecniques

on . Posted in Frontpage Blog

Visites tècniques, Estan pensades per gent emprenedora que tingui l’ inquietud de la cria d’aquet animal tant curiós,fent una explicació tant de l’ animal, com de l’entorn econòmic.

http://bigtheme.net/
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Ламперия от ЕМСИЕН-3