Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Error
  • Error carregant les dades del canal electrònic

Qui som

 

Propietaris: Sonia Figueras Prats, Josep Fabregas Gallart
Adreça: Av. Catalunya, 16
Municipi: Puigpelat
Codi Postal: 43812
Comarca: Alt Camp
Territori: Catalunya
 Telèfon: +34 977 604 450 / +34 630 641 174
 Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. "
 Horaris:
 Tots els dies, de 9.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h.
 
 
Informació de l'explotació

Helixcat.com és una empresa que prové de la pagesia de la fruita seca principalment (avellanes, garrofes, ametlles, oliveres, vinya, horta i fruiters ). Després de la llarga crisi del sector, ens vam proposar com a alternativa aquest sector, la criança de cargols. La nostra formació en helicicultura moderna començà el 2001 i hem seguit participant activament en múltiples jornades tècniques d'aquest sector. Formem part de l'Associació Catalana de Productors de Cargols.

Productes de producció pròpia:

  • Cargols
  • Caviar blanc (ous de cargol)
  • Oli
  • Tomacons
  • Garrofes
  • Avellanes
  • Ametlles

 

Comercialització i altres punts de venda

Fem venda directa a l'explotació i a domicili durant tot l'any. També venem a restaurants, agrobotigues i cooperatives. Us oferim la possibilitat de visitar la nostra explotació. També realitzem visites per a escoles i formem part del programa Tarragona Activa.

 agri

Agricultura Ecologica images

El objectiu sempre estat continuar les explotacions de les nostres famílies pageses, del camp de Tarragona , les quals cultiven avellaners, garrofers, ametllers, oliveres i vinyes

Aquests conreus de 1976 fins al dia de avui en sofert molts canvis tant administratius con a tècniques de treball. Aquesta transformació que ha tingut el mon de la fruita seca que a necessitar ajuts per la seva viabilitat , a aplicant tècniques de producció integrada i actualment em pesat a l’ agricultura racional , aquestes es troben detallades al web del Departament de Agricultura Ramaderia i Pesca . Nosaltres volem ser un exemple de aquestes bones practiques . I de altra banda ser una memòria històrica de com a nat evolucionat la transformació del camp català amb aquest període , expliquen a joves i grans la manera de recollir les avellanes , de genolls de un bon principi fins a la maquinaria actual.

També pel bon funcionament i el autoconsum la nostre explotació contem amb un bon hort amb tots els productes de temporada , tècniques de estalvi de aigua i compostador, a mes de un bon assortit de fruites.               

agri1

Helicicultura

La cria de cargol un mon tant misteriós , tot caminat i aprenent fem camí, els principis en estat molt difícils, pro a poc a poc tot resulta mes fàcil, la desconeixença de les tasques bàsiques i les coses mes simples son les que funcionen millor.

La formació es una cosa essencial però no sempre fàcil,la ajut del Escola de capacitació agrària del Alfarràs ha estat molt important per la sempre col·laboració amb el sector.

Nosaltres la formació estat molt extensa tant amb àmbit nacional con internacional, contant amb professor de nivell amb molts anys de experiència con el Sº Fontanilles el Sº Bonet o Antonio Mayoral entra altres.

Treballem amb helicicultura moderna amb cria interior i engreix exterior el anomenat sistema mixt. També aprofiten les èpoques favorables per tindre el valuós caviar blanc.

Som membres amb actiu de l’ Associació de Productors de Caragols de Catalunya, en la qual em compartit bones experiències amb els seus components.

logacat

 

http://bigtheme.net/
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Ламперия от ЕМСИЕН-3